Prinses Alexia in Musical Mamma Mia

Naast zingen heeft ze nog een groot talent.
Prinses Alexia in Musical Mamma Mia

Prinses Alexia heeft een gouden keeltje en die mocht ze eindelijk aan een groot publiek laten horen. Met haar school het Sorghvliet College in Den Haag speelde ze in de musical Mamma Mia.

Schoolmusical

Alexia speelde de rol van een vriendin van het hoofdpersonage Sophie, laat royalty deskundige Sandra Schuurhof weten in 6 Inside. Twee avonden trad ze op in Theater De Nieuwe Regentes waar ze haar zangkunsten kon laten horen. Het was niet zomaar een schoolmusical, maar liefst 170 mensen werkten mee aan de show.

Lees ook: Prinses Alexia in The Voice Kids?

Talent

Natuurlijk kwamen koning Willem-Alexander, koningin Máxima, Amalia en Ariane kijken naar Alexia en ook haar oma Marie del Carmen en de moeder van Máxima brachten een bezoek aan het theater. Iedereen vond dat de 13-jarige prinses het onwijs goed had gedaan. En naast dat gouden keeltje van haar, kan ze ook nog eens ontzettend goed dansen.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72c49a1fb00', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });