Temptations Roger baalt van exposure Laura

Dit kan Roger duidelijk niet waarderen.

Lees ook

Hoewel Temptations Laura en Roger inmiddels uit elkaar zijn, blijven de twee een hechte band houden. Dit wil Laura graag laten zien, maar Roger kan dit niet erg waarderen.

Lastiggevallen

Laura vertelde eerder dat ze werd lastiggevallen op straat – zij zou volgens mensen 'de reden' zijn dat Temptation Island zo saai is – en dit zat haar totaal niet lekker. Hetzelfde groepje jongens kwam ze onlangs weer tegen, waardoor ze Roger opbelde.

Lees ook: Temptations Laura onthult reden van breuk met Roger

Gevecht

Vervolgens kwam Roger ter plaatse en sprak de groep aan. 'Er is een klein gevecht ontstaan waarin Roger die gasten eens heeft aangepakt. Je gaat nu niet blij zijn dat ik dit deel in mijn story, want je gaf aan dat je niet wou dat mensen dit weten', deelt Laura. Dat Roger het niet relaxt vindt dat Laura hem alsnog exposed op Instagram, laat hij weten.

Story

'Laura toch, ik had je gevraagd om dit niet rond te vertellen?', schrijft hij naar de blondine. 'Wat doet ze, ze post het hele verhaal. Kijk, ik weet dat je de beste bedoelingen hebt, maar dit hoeft echt niet. Ik heb zulke dingen niet graag en dat weet je.' Hoe dan ook, het is inderdaad ontzettend lief van Roger dat hij opkomt voor zijn ex. Lees hieronder de berichten.

Bron: Instagram, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook