Sylvie Meis deelt kleine sneer uit op Instagram

Sylvie laat haar mening duidelijk horen.
Sylvie Meis deelt kleine sneer uit op Instagram

In het programma In de Voetsporen sprak Damian, het zoontje van Sylvie Meis, openlijk over zijn band met vader Rafael van der Vaart. Kort daarna postte de blondine een foto op Instagram, waarin ze volgens verschillende media een kleine sneer naar haar ex uitdeelt.

''Ja, ik mis hem altijd.''

Tijdens het interview vroeg presentatrice Rivkah onder andere aan Damian wat hij ervan vindt dat hij niet vaak bij zijn vader kan zijn. ''Als ik een lange tijd bij mijn vader ben, zoals nu, dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg. Ja, ik mis hem altijd."

Lees ook: Sylvie meis spreekt openlijk over breuk met vriend

Sneer

Nu zal Sylvie deze hartverwarmende uitspraak zonder twijfel begrijpen, al zal ze het minder leuk vinden dat Rafael Damián zo in de media laat zien. Zo postte de blondine twee dagen later een foto op Instagram met de caption: ''Damián heeft de foto gemaakt, maar ik laat hem niet op Instagram zien vanwege zijn privacy.” Dit zou naar verluidt een duidelijke sneer zijn naar haar ex-man Rafael, die het zichtbaar niet zo nauw neemt met Sylvie's 'mediaregels'.

Bron: De Telegraaf Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f95334d185df', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });