Wéér een klap voor Wesley en Yolanthe

Wat een pech...
Wéér een klap voor Wesley en Yolanthe

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen krijgen weer te maken met een flinke klap. Ze moeten een schadevergoeding betalen aan de bouwondernemer van hun villa.

Project

In 2013 maakten de twee plannen voor een villa. Jeroen Nuijten, de bouwondernemer van het huis, kreeg pas een jaar later te horen dat het project niet doorging. Er ging een lange tijd overheen voordat er besloten werd dat het om een overeenkomst ging. De rechters hebben nu bepaald dat dit wel zeker het geval was.

Lees ook: Update in breuk Wesley en Yolanthe

Schadevergoeding

Het gaat om een schadevergoeding van 89.000. Nuijten laat weten aan RTL Boulevard dat er hiermee een grote last van zijn schouders valt. ''Het ging ons niet om geld, maar om het feit dat we destijds respectloos aan de kant zijn geschoven. Ik ben heel opgelucht. Respectloos behandeld worden is niet prettig. Het is een langslepende kwestie geweest en ze hebben er veel aan gedaan om het te vertragen. Daarom is het fijn dat het recht nu gesproken heeft.''

Onlangs werd bekend dat Wesley en Yolanthe uit elkaar zijn. Wel maakte hun manager duidelijk dat er nog geen sprake is van een scheiding.

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f910469a80ba', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });