Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kaarten voor Madonna te koop voor een prikkie

Fans van Madonna hoeven niet diep in de buidel te tasten voor haar komende tournee. Volgens de New York Post gaat een flink deel van de kaartjes voor de optredens maar tien dollar kosten. Een bron van de krant weet te vertellen dat de Queen of Pop maandag het een en ander aan zal kondigen over haar Madame X-tour.

Ze zou daarbij vooral in kleine theaterzalen optreden, een idee dat ze opdeed bij huiskamerconcerten in haar nieuwe thuisland Portugal. De plekken op de eerste rijen zullen voor goed geld van de hand gaan, maar voor de overige kaartjes komt volgens de insider een loterij, waarbij fans de tickets van een tientje kunnen winnen.

Amy Schumer verwacht zoontje

De comédienne verwacht een zoontje. Dat verklapte de hoogzwangere actrice dit weekend op Instagram, in een bericht waarin ze uithaalde naar de Amerikaanse fastfoodketen Wendy's. Amy tierde eerst over Wendy's, dat volgens haar niets doet om vrouwen die in de landbouw werken te beschermen tegen sexueel geweld. De comédienne, die de fastfoodketen opriep deel te nemen aan het Fair Food Program, sloot haar bericht af met: "bovendien krijgen we een jongen".

Jarige Adele kijkt terug op moeilijk jaar

Adele was zondag jarig en sloot daarmee een moeilijk jaar af. "Dit is 31. Goddank want 30 was een behoorlijke beproeving", aldus de zangeres, die onlangs haar scheiding aankondigde, op Instagram.

De Britse zegt uit te kijken naar het komende jaar. "31 gaat een groot jaar worden en ik ga het allemaal aan mezelf besteden", schrijft Adele. "Voor het eerst in tien jaar ben ik er klaar voor de wereld om me heen te voelen en eens op te kijken. Wees aardig voor jezelf iedereen, we zijn maar mensen. Doe het rustig aan, leg je telefoon eens weg en pak elke kans om hardop te lachen."

De zangeres hintte ook op nieuwe muziek in haar post. "Het gaat erom echt van jezelf te houden, en ik realiseer me pas net dat dat meer dan genoeg is. Ik ga uiteindelijk ook wel van jullie houden, jullie bruten", grapt ze met een lachende emoji. "30 wordt een drum-'n-bass-album om jullie te pesten."

This is 31…thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook