O my: filmpje waarin meisje haar moeder betrapt gaat viral

Hilarisch!
O my: filmpje waarin meisje haar moeder betrapt gaat viral

Itati Lopez zag dat de deur van haar moeders slaapkamer openstond en had waarschijnlijk een voorgevoel dat zij iets aan het uitspoken was. Ze besloot te gaan kijken en had haar telefoon al in de starthouding. Dat tot groot vermaak van haar volgers, want wat ze filmpje toen ze de kamer inliep is echt hilarisch!

Betrapt!

Toen het meisje het hoekje omliep, wist ze niet wat ze zag. Haar moeder was namelijk voor de spiegel aan het poseren voor dé perfecte selfie.

Dat inclusief zonnebril op haar neus en peace-teken, die ze maakte met haar handen. Om het plaatje helemaal compleet te maken, roept Itati haar moeder nog even keihard, waarna de vrouw geschrokken opkijkt. Betrapt!

Lees ook: Deze bijzondere pose neemt het internet over

Viral

Itati kon het niet laten om het filmpje van haar moeder via social media te delen. "Ik moet nog steeds lachen om de reactie van mijn moeder", schrijft het Mexicaanse meisje Lopez bij het filmpje.

"Moge God haar bijstaan." Eenmaal online duurde het ook niet lang voor deze viral ging. Inmiddels is het filmpje al bijna 20.000 keer gedeeld. Niet zo gek, want heel veel mensen herkennen zich erin. Jij ook?

Bron: Buzzfeed Beeld: Twitter, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90ffaddeb18', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });