Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Dit is er te doen tijdens Hemelvaart en aankomend weekend.

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen tijdens Hemelvaart en aankomend weekend.

Koop je ticket voor Het Nationale Ballet Gala

Op dinsdag 10 september opent Het Nationale Ballet het theaterseizoen met het jaarlijkse Gala. Een grandioos balletfeest dat niet alleen balletliefhebbers, maar ook steeds meer prominenten niet willen missen. Tijdens deze bijzondere avond worden alle dansers van Het Nationale Ballet, inclusief de dansers van de Junior Company van het gezelschap en alle leerlingen en studenten van de Nationale Balletacademie gepresenteerd. Verder is er een exclusief verrassingsprogramma waaraan in totaal zo’n 200 (!) dansers meewerken, onder wie een aantal internationale topsolisten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feest dat na afloop losbarst in de foyers van Nationale Ballet & Opera, in aanwezigheid van dansers en choreografen. Koop snel je ticket, want het is meestal binnen een paar uur uitverkocht.

Waar: klik hier om tickets te kopen

Wanneer: 3 juni om 12.00 uur gaan de tickets in de verkoop

Rollende Keukens 2019

Het weekend van de Rollende Keukens bestaat 12 jaar! Het Westergasterrein is van 29 mei t/m 2 juni weer omgetoverd tot een groot foodlovers festijn. Foodtrucks met heerlijke gerechten en de lekkerste wijnen, bieren en andere drankjes zijn hier in overvloed te vinden. Een zonnetje, de leuke sfeer, live-muziek en lekker eten is voor velen een goede reden om eens een kijkje te komen nemen.

Waar: Westergasterrein in Amsterdam

Wanneer: 29 mei t/m 2 juni

Amsterdam Open Air

Het is weer zo ver: Amsterdam Open Air zal voor de 8e keer plaatsvinden in onze hoofdstad. Het is een elektronische muziek-, visual arts en culinair festival dat wordt gehouden in het Gaasperpark. Op AOA hoor je veel verschillende genres, namelijk: house, urban, techno, latin en eigenlijk voor ieder wat wils. Dat maakt het festival ook zo leuk. Wees er dus snel bij, want dit wil je niet missen!

Op dit moment zijn er alleen nog Weekender + camping tickets verkrijgbaar via de website. Wel worden er tickets aangeboden via TicketSwap.

Waar: Gaasperpark in Amsterdam

Wanneer: 1 & 2 juni

Ga los op Heavenz Festival

Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis mogen maken met Heavenz Festival. Dankzij de vele bezoekers was het een onvergetelijke dag en dat smaakt natuurlijk naar meer! Dit jaar tijdens Hemelvaart komt het festival terug in het Schelfhorstpark in Almelo en ditmaal staat het helemaal in het teken van het oude Egypte. Hoe vet is dat?

Waar: Schelfhorstpark in Almelo

Wanneer: 30 mei

Beeld: Instagram, iStock