Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar

'Aan alles komt een eind'
Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit elkaar

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn na een relatie van vier maanden uit elkaar.

Aan alles komt een eind

Ruud heeft het verdrietige nieuws op Instagram gedeeld. "Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant", schrijft hij bij een vakantiekiekje met Olcay.

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over vreemdgaan

Relatie

De geruchten gingen al langer dat ze een setje waren, nadat ze hand in hand gespot werden in een winkelcentrum in Amsterdam en daarna samen in de sportschool. Ook zou Olcay volgens geruchten eerder dit jaar haar relatie met zakenman Frans Ghazi hebben beëindigd vanwege haar gevoelens voor Ruud.

Zelf hielden ze hun lippen nog even op elkaar. Tot twee maanden geleden, toen mocht iedereen het weten. "Ik ben harstikke verliefd op Olcay. Dat is wat ik ben en daar schaam ik me ook niet voor", liet Ruud weten op de radio. "De hele wereld mag het weten."

Anderhalf jaar geleden ontmoette Ruud en Olcay elkaar bij de Nijmeegse Vierdagen. "Ik kwam haar tegen, ik zag haar, en het was er."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300d2a362ef', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });