EOTBDD's Yasmine over kandidaat die ze het ziekenhuis in sloeg

De vechtpartij liep flink uit de hand
EOTBDD's Yasmine over kandidaat die ze het ziekenhuis in sloeg

In de nieuwste aflevering van EOTBDD All Stars ging het goed los. Yasmine was not amused met de entree van nieuwkomer Rowan met als gevolg een vechtpartij waarbij Rowan in het ziekenhuis belandde.

Spijt

Dat er een ex in het ziekenhuis werd geslagen, was al een tijdje bekend. Maar pas gisteren werd de veelbesproken aflevering uitgezonden. "Oke, dus bij deze wil ik even wat zeggen over de aflevering van gisteren (zondag). In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt was niet juist, maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen'', laat Yasmine weten.

Ze vervolgt: "Ik kan dus bij deze mijn fout toegeven en heb overdreven agressief gereageerd tegenover dat meisje wat totaal niet juist was. Dus ik wil gewoon even duidelijk maken dat ik totaal niet trots ben op mijn daden en dat iemand zo pijn doen echt niet juist is."

Lees ook: Hier kun je EOTBDD's Silvester van herkennen

Heftig

Toch liet Yasmine eerder weten aan Shownieuws dat ze helemaal geen spijt had van haar daden. "Het was erg heftig. Er kwam veel drank en agressie bij kijken. En als er dan mensen voor je staan die het uitlokken, kan je het krijgen", reageerde Yasmine toen bekend werd dat er iemand in het ziekenhuis was beland.

Ze vond zelf dat ze volledig in haar recht stond. "Ze had het dubbel en dik verdiend. Ik kan nog niet zeggen of het weer goed is met haar, maar we zijn in ieder geval geen best friends. Laten we het daar op houden."

Bron: Shownieuws Beeld: EOTBDD

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72eaf439aad', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });