doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Vader van Love Island's Stenn niet blij met Chey

Hij is niet blij met de keuze van zijn zoon.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vader van Love Island's Stenn niet blij met Chey

Terwijl de Love Island-kandidaten op het zonnige Gran Canaria hun grote liefde hopen te vinden, zitten hun familieleden thuis vanuit de bank toe te kijken hoe hij of zij het er vanaf brengt. Stenn's vader is in ieder geval not amused met de keuze van zijn 19-jarige zoon.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Thuisfront

Aangezien de kandidaten geen contact met het thuisfront mogen hebben, houdt Stenn's vader het internet goed in de gaten om up to date te blijven. Zo volgt hij het Instagramaccount van Love Island op de voet en kan hij het blijkbaar niet laten om hier zijn ongezouten mening te verkondigen.

Lees ook: Zien: de onwijs knappe broer van Love Island's Martin

Spelletje

De vader van de Vlaamse hottie blijkt het namelijk niet bepaald eens te zijn met de keuze van zijn zoon. Volgens hem (en met hem een groot gedeelte van het huis) is de knappe Chey niet oprecht met Stenn en dat laat hij weten ook. "Als vader zijnde hoop ik dat mijn zoon eindelijk inziet dat ze een spel speelt met hem." Ai, Chey is duidelijk niet welkom om op de koffie te komen bij haar aanstaande father in law.

Toch kan het zomaar eens anders uit gaan pakken. Teddie's komst lijkt namelijk voor veel opschudding gaan zorgen. Zij heeft haar zinnen namelijk op Stenn gezet. Maar of zíj volgens Stenn's vader wel goed genoeg is voor hem? Only time will tell...

Beeld: Instagram, Love Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');