Gaby Blaaser openhartig over plastische chirurgie

De roddel gaat dat Gaby haar hele gezicht en lichaam heeft laten verbouwen.
Gaby Blaaser openhartig over plastische chirurgie

Gaby Blaaser wordt door Anna Nooshin tijdens Gossip! flink aan de tand gevoeld. De influencer doet een boekje open over plastische chirurgie.

Lichaam

De roddel gaat dat Gaby haar hele gezicht en lichaam heeft laten verbouwen. De blondine moet hier om lachen. Over haar lichaam vertelt ze dat ze in de toekomst een borstvergroting ziet zitten, nadat ze kinderen heeft gekregen. "Ik vind het wel een compliment dat mensen denken dat ik mijn hele lichaam heb laten verbouwen, want alles is echt. Er zijn ook dingen niet mooi, maar dat zet ik niet op de foto."

Lees ook: Zien: zó zag Gaby Blaaser er vroeger uit

Gezicht

Over haar gezicht vertelt ze: "Ik ben 33, ik houd niet van rimpels. Dus ik heb absoluut de 'booskijk frons' laten wegspuiten. En ik doe het al drie jaar (...) Ook heb ik mijn lippen laten doen." Verder zegt ze dit liever niet graag op social media te delen omdat er heisa over ontstaat, en ze alles gewoon zelf betaald (en dus niet wordt gesponsord).

Haar volgers gaan regelmatig los over haar lippen, die 'steeds groter zouden worden'. Gaby vertelt dat ze echt niet elke twee weken naar de cosmetische arts gaat, maar ook gewoon lipliner gebruikt. Zo, dan is dat in elk geval duidelijk!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72bdee7886f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });