doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Chey onthult éindelijk waar haar vete met Denzel over ging

Wat had ze nou over hem gehoord?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Islands Chey onthult éindelijk waar haar vete met Denzel over ging

Chey wilde in Love Island niks over het hele gebeuren rondom Denzel kwijt, maar nu onthult ze in Love Check-up alsnog haar grote geheim.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Een no-go

Op het moment dat Denzel de villa op Gran Canaria betrad, zag Chey daarmee ook een oude bekende de villa binnenwandelen. De twee kennen elkaar uit Los Angeles, waar ze beiden als professioneel model werken.

Toch leken de twee in het begin niet bepaald de beste vrienden te zijn. Volgens Chey had Denzel een aantal dingen uitgespookt, waardoor zij naar eigen zeggen nooit iets met hem zou beginnen. Wat dat nou precies inhield, dat wilde ze voor zichzelf houden. Tot nu...

Lees ook: Bom barst volledig tijdens emotionele exit Love Island

Van twee walletjes eten

In Love Check-up, het programma waar de Love Island-kandidaten een paar dagen na hun exit bij Kaj of Moïse op de bank ploffen, vertelt ze de ware reden van haar twijfels. Volgens haar zou de goedlachse Denzel namelijk graag van twee walletjes eten.

“Ik was bij een shoot en een make-up artist zei: ‘Oh, you’re Dutch. Ken je Denzel dan niet?' Toen zei ik: ‘Ja, die ken ik. Hij is met een vriendinnetje van mij bezig. Toen zei ze: ‘Een vriendinnetje van jou bezig? Hij gaat met een vriendin van mij…'”, aldus Chey. Ai, ai, ai. Al horen we natuurlijk ook graag Denzel's kant van het verhaal als hij eenmaal terug in het land is.

Beeld: Love Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');