Zo reageerde Kylie Jenner op vreemdgaan bff Jordyn Woods

Het ging er emotioneel aan toe.
Zo reageerde Kylie Jenner op vreemdgaan bff Jordyn Woods

Het vreemdgaan-schandaal rondom Jordyn Woods, Kylie's bestie, en Tristan Thompson, Khloé Kardashian's baby daddy, lijkt misschien al een tijdje terug zijn, in het huidige seizoen van Keeping Up with the Kardashians wordt het hele gedoe nu pas uitgezonden. In de afleveringen komt ook Kylie aan het woord, die haar vriendschap met Jordyn on hold heeft gezet.

Kus

Ze is dankzij haar vriendschap met Kylie al jaren kind aan huis bij de Kardashians, tot Jordyn afgelopen februari iets te intiem wordt met Khloé's toenmalige vriend. Er gebeurde daarna veel. Heel veel. Zo ontkende Jordyn eerst alle geruchten, maar krabbelde ze later toch terug. Jordyn zou op Tristan's schoot hebben gezeten en er bleek wel degelijk een kus te hebben plaatsgevonden.

Lees ook: Kylie Jenner en Jordyn Woods lopen elkaar tegen het lijf

Emotioneel telefoontje

Uiteraard waren de gezusters in shock na het hele gebeuren, maar naast Khloé was het ook extra pijnlijk voor Kylie. Het was immers haar bff die de fout inging met de vriend van Kylie's zus. Het telefoontje tussen de voormalige bff's ging er dan ook emotioneel aan toe.

"Ik vertelde haar van: 'Ik ben echt bang voor je nu. Als je hier toe in staat bent en de volgende dag gewoon met een lach op je gezicht wakker kunt worden'. Ik vertelde haar precies hetzelfde waar wij het over hebben gehad. 'Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, maar ook niet aan mij, je dacht alleen aan jezelf. Kijk wat je gedaan hebt. Je mag van mij part alles doen, maar wanneer je daden negatief zijn voor mijn familie, wordt het een probleem'", aldus Kylie.

Bron: Yahoo Beeld: YouTube, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300b6d8f24d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });