Ophef over nieuwe jaarlijkse castfoto GTST

Oei!
Ophef over nieuwe jaarlijkse castfoto GTST

Elk jaar wordt er een nieuwe castfoto geschoten voor Goede Tijden Slechte Tijden, alleen deze keer ontvangt de show meer kritiek dan positieve reacties.

Speciale dag

Voor veel acteurs was het de eerste keer dat ze op de foto mochten voor de jaarlijkse castfoto. Maar ook voor de oudere castleden blijft het hoe dan ook een speciale dag. ''Het is altijd wel een happening, weer met z'n allen bij elkaar'', aldus Marly van der Velden.

Lees ook: Oh no: GTST onder vuur

Donkere wolk

Toch hangt er dit jaar een donkere wolk boven deze jaarlijkse traditie. Zo laten fans weten dat ze de serie tegenwoordig erg slecht vinden. Ook de kijkcijfers beginnen steeds meer te dalen.

RTL laat weten dat ze dit wel snappen. ''De verhaallijnen zijn te ver af gaan staan. Je wilt je herkennen in wat er in de serie gebeurt. Het moet er allemaal niet te glamoureus uitzien. Het moet gaan om normale mensen. Daar zijn we nu dus heel actief op aan het bijsturen'', aldus Peter van der Vorst.

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32a0d705ec2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });