Betrapt: Meghan Markle zit gewoon nog op Instagram

Deze vijf dingen wijzen erop.
Betrapt: Meghan Markle zit gewoon nog op Instagram

Sinds april hebben Meghan Markle en prins Harry hun eigen Instagram-account. Veel fans vroegen zich af of het koppel ook echt zelf de kiekjes en teksten plaatst, want lang niet alle Britse royals doen dat. Toch wijzen deze vijf dingen er op dat de kersverse moeder zeker een grote vinger in de pap heeft.

1. Emoji's

Koninklijke Instagramaccounts gebruiken zelden emoji's en hoewel het profiel van Harry en Meghan niet vol staat met emoji's, verschijnen er af en toe toch een paar die altijd passen bij het bericht. Voordat Meghan prinses was en haar eigen Instagramaccount nog had, deed ze dit ook altijd.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle delen eindelijk details huwelijksdag

2. Kusjes en knuffels

Onder een kiekje van de jarige Charlotte, reageerden Harry en Meghan 'van harte, Charlotte' met daarbij een bijpassende emoji. Opvallend aan de reactie was dat het eindigde met 'xo'. Iets wat typisch Amerikaans is - we mean, Gossip Girl...

3. Taalgebruik

Engels en Amerikaans lijkt veel op elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo worden woorden weleens iets anders geschreven en bij een foto die het koppel plaatste, viel dat op. Zo stond eronder 'organization' (Amerikaans) in plaats van een 'organisation' (Engels). Het zal om die reden waarschijnlijk geen Brits personeel van het koningspaar geweest zijn.

4. Goede doelen

Voordat royal baby Archie geboren werd, riep het stel op om geen cadeaus naar ze te sturen, maar een donatie te doen aan het goede doel. Wat opviel, was dat er zowel over ponden als dollars werd gesproken in de tekst. Nog een reden waarom fans zeker weten dat Meghan achter de teksten onder de foto's zit.

5. Moederdag

Op Moederdag verscheen een kiekje van de pasgeboren Archie en daaronder stond dat het die dag Moederdag is in "de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Kenia, Japan en verschillende Europese landen." De eerste twee landen die worden genoemd hebben allebei iets met Meghan te maken. Zo is de brunette Amerikaans en is de serie Suits opgenomen in Canada.

Bron: RTL Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f328c95a7098', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });