doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Channah ging de fout in tijdens Temptation Island VIPS

Oei...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah ging de fout in tijdens Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS is nog maar net begonnen of het loopt al volledig uit de hand. In de aflevering van gisteren was te zien dat de spanning bij de mannen toeneemt, maar ook de vrouwen hebben het zichtbaar moeilijker om de verleiding te weerstaan. Ook Channah...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gedragen

Ze is misschien wel de meest besproken kandidaat van dit seizoen. Zo wisten zij en vriend Quentin al voordat ze op het vliegtuig stapten, dat Channah in verwachting is van hun eerste kindje.

Het weerhield hen er echter niet van om alsnog mee te doen. "Ik heb me ook best wel gedragen. Ik heb niet gedronken, zo heftig is het allemaal niet. Of je nou zelf op vakantie gaat, of daar zit.”

Lees ook: Fans woedend op Temptations Channah

Kleine foutjes

Maar ondanks dat Channah zich de eerste afleveringen inderdaad lijkt te gedragen, geeft ze toe dat ze toch de fout in is gegaan tijdens Temptation Island VIPS. "Ik heb wel kleine foutjes gemaakt", aldus de mommy to be.

Ook vriendlief Quentin lijkt het in de eerste afleveringen al aardig moeilijk te hebben. De womanizer heeft zijn oog duidelijk op verleidster Shané laten vallen en dat kan nog weleens voor problemen gaan zorgen. Helemaal omdat Channah niet weet wat haar nog te wachten staat in de komende afleveringen. "Het is elke week weer afwachten. Het kan ook zijn dat ik iets zie wat ik nog niet weet.” Oh-oh, dat wordt spannend!

Bron: RTL Beeld: Temptation Island VIPS

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');