De haarkleur neemt het internet over

Dit wil je ook!
De haarkleur neemt het internet over

Vind jij het weer tijd voor een nieuwe coupe, maar ben je een beetje inspiratieloos? Deze nieuwe haartrend schoot de grond uit en nam in een mum van tijd het internet over.

Half blondie, half brunette

Op Pinterest zie je de Mushroom haarkleur non-stop voorbij komen. Voor degene die niet kunnen kiezen tussen het zijn van een blondie of een brunette, is deze nieuwe trend de ideale uitkomst. Het is namelijk een mooie mix van beide haarkleuren met een unieke twist.

Lees ook: 7 Dingen die niemand je ooit vertelt over je haren verven

Dé tip

Kapster Kate McKinnon geeft de tip om aan je kapper te vragen een lichtbruine/donkerblonde ombré te creëren. De lokken die je laat verven moeten een variëren tussen de twee kleuren voor het uiterste resultaat. En voor de lazy dames onder ons, is deze coupe zeker een must. Het vraagt namelijk weinig verzorging en voordat het is uitgegroeid, ben je minimaal drie maanden verder. Scheelt weer een aantal tripjes naar de kapper!

Bron: Who What Wear Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9af6fdba03f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });