Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

6 skincareproducten voor een glass skin

TikTok is obsessed door deze trend.

TikTok is obsessed door de glass skin-trend. Met deze zes skincareproducten krijg jij ook die flawless en glossy look! Onmisbaar in je badkamer, dus. Dat wordt shoppen!

Chasin' the glow

€18 (50 ml)

De nieuwste lancering van het Koreaanse skincaremerk Chasin’ Rabbits is er eentje om u tegen te zeggen. De All About Glow Tone Up Cream verheldert en egaliseert je teint en vermindert pigmentatie en verkleuring. Kom maar door met die glowy dew!

Perfect primer

€35 (30 ml)

Vervaag fijne lijntjes, rimpels en poriën met Rodials Glass Primer. Deze transparante primer blurt oneffenheden en bevat heliofeel en crambe extract om de huid goed te hydrateren en voeden. Wat wil je nog meer?

Beste basis

€26 (150 ml)

Een milde cleanser is de perfecte basis voor het verkrijgen van die glowy huid. De Get Clean 2% PHA & Sea Moss Gentle Foaming Cleanser van Wishful laat make-up makkelijk wegsmelten, scrubt zachtjes en ontstopt poriën. En dat allemaal zonder je huid uit te drogen.

Teint boost

€8,50 via babassu.nl

Als een shiny skin hoog op je wishlist staat, mag vitamine C niet ontbreken in je beautyroutine. Het Brighten Me-gezichtsmasker van AIM X bevat vitamine C en zorgt in twintig minuten voor een verhelderende boost.

Smeren maar

€29,95

Je skincareroutine kan nog zo goed zijn, maar dit heeft weinig zin als je geen SPF aanbrengt. De diephydraterende dagrème met SPF30 van Clay and Glow smeert heerlijk, trekt makkelijk in en beschermt je huid tegen UVA- en UVB-straling.

Hydratatieheld

€20 (50 ml)

Zonder hyaluronzuur geen glass skin. Loveli’s lichte Face Cream Normal to Oily Skin zit bomvol hyaluronzuur waardoor je huid lekker wordt gevoed. En laat een goed gehydrateerde huid je nou net die mooie, natuurlijke gloed opleveren.

Dit artikel staat in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Beeld: Adobe Stock