Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit heb je gemist.
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Exclusief! Temptations Rodanya geeft duidelijkheid rondom vader baby

Het nieuws sloeg in als een bom: Temptations Rodanya is zwanger. Maar wie is de vader? In Grazia geeft ze een vette hint, die maar in één richting kan wijzen...

2. Jaimy Dorenbosch reageert op geruchten relatie Wesley en Gaby

Het houdt de gemoederen flink bezig: de vermeende fling tussen Wesley en Gaby. In weekblad Story zou een bron van de familie Sneijder uit de school zijn geklapt en zouden de twee het héél gezellig hebben gehad op het terras bij The Harbour Club in Vinkeveen. Gaby's ex-fling Jaimy Dorenbosch heeft er wel het een en ander over te zeggen.

3. Zien: Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe liefde

She's in love again! Sylvie Meis heeft een nieuwe liefde en iedereen mag het weten. De presentatrice geniet op dit moment van de zon in het altijd prachtige Saint Tropez, waar ze dit keer niet met zoonlief Damián of haar besties vertoeft. Sylvie wordt namelijk vergezeld door een nieuwe liefde.

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75ded5ce16a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });