Dit verborgen Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk voor iedereen

Ooohh!
Dit verborgen Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk voor iedereen

Ze maakten hun relatie pas eind vorig jaar bekend met een schattige foto, maar in werkelijkheid zijn Kaj Gorgels en Jessie Jazz al véél langer bij elkaar.

Geheim

Jessie Jazz vertelt in de nieuwste Beau Monde dat de twee hun relatie lange tijd geheim hebben weten te houden. Want waar hun relatie pas offish werd gemaakt met een kiekje in Zuid-Afrika, waren de twee toen stiekem al anderhalf jaar aan het daten.

Lees ook: Jessie Jazz Vuijk: 'Ik kreeg te horen dat ik te dik was'

Foto

"Toen we met vrienden in Kaapstad waren, maakte Anna Nooshin een foto van ons en zei Kaj ineens: 'Ik ga 'm online gooien'." Hierdoor wist binnen no time van de relatiestatus van het showbizzkoppel af. En dat vond Jessie Jazz toch een beetje eng. "Ik schrok eerst, omdat het al zolang ons geheim was. Maar toen was het out in the open."

Kaj en Jessie Jazz zijn gelukkig nog steeds stapelgek op elkaar. Zo verraste het model haar liefje onlangs nog met een bezoek aan de Filipijnen, waar Kaj op dit moment is voor de opnames van een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Lief!

Dit bericht bekijken op Instagram

💛

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Bron: Beau Monde Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75de5447558', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });