doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo kwamen verleid(st)ers achter zwangerschap Channah

Het huidige seizoen van Temptation Island VIPS is heftiger dan ooit tevoren.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo kwamen verleid(st)ers achter zwangerschap Channah

Het huidige seizoen van Temptation Island VIPS is heftiger dan ooit tevoren. Niet alleen lijken de kandidaten al tijdens de eerste aflevering alle gemaakte afspraken te verbreken, ook droegen Quentin en Channah lange tijd een goed bewaard geheim met zich mee. Tot ze met de billen bloot moesten...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Rumoer

Quentin vertelde eerder al in Temptation Gossip dat de twee het op een gegeven niet meer trokken en besloten hun grote geheim met de presentatoren en productie te delen. Hoewel we nog even op dat moment moeten wachten, klapt verleidster Mira alvast uit de school over deze gebeurtenis.

”Wij wisten helemaal niet wat er aan de hand was. Het duurde zo lang dat ik maar weer ben gaan slapen", begint ze. "Ik werd toen uit bed gehaald, wakker geschud en moest eruit. Toen kregen we te horen dat Quentin vader zou worden. Dat was wel even schrikken, ja.”

Lees ook: Channah ging de fout in tijdens Temptation Island VIPS

Puzzelstukjes

Ook bij de mannen kwam het babynieuws totaal onverwachts. "Dat kwam natuurlijk wel even binnen. Het verklaarde ook wel waarom ik haar zo weinig alcohol heb zien drinken. Volgens mij haalde ze het vaak zelf op, dus toen ik me dat later bedacht vielen er wel wat puzzelstukjes op zijn plaats. De productie heeft het uiteindelijk aan ons allemaal verteld. Ze heeft gelukkig nog wel even afscheid kunnen nemen", aldus verleider Roy.

Quentin en Channah kwamen er twee dagen voor vertrek achter dat Channah in verwachting was. Toch voelde het op dat moment als een no way back voor het stel en besloten ze toch af te reizen naar Thailand voor de opnames van Temptation Island VIPS.

Bron: Show Beeld: Temptation Island VIPS

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');