Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze acteur keert terug in Gossip Girl

XOXO, Gossip Girl!

Deze acteur keert terug in Gossip Girl

Nate Archibald, wat hebben we vaak weg zitten dromen in zijn prachtige blauwe kijkers. En nu Gossip Girl officieel heeft aangekondigd met een reboot te komen, hebben we als fans eigenlijk maar één grote wens: Nate moet terugkomen.

Loslippig

Terwijl de rest van de oude cast nog in alle toonaarden zwijgt over een mogelijke terugkeer, is Chace Crawford, die zes seizoenen in de huid van Nate kroop, een stuk loslippiger tegen de media.

Wanneer hem gevraagd wordt of hij een terugkeer wel ziet zitten, geeft Nate een antwoord waar de fans erg blij van zullen worden. "Ik betwijfel of het de juiste manier is, maar ik sta ervoor open" vertelt hij in OK! Magazine.

Lees ook: Wat je nooit eerder is opgevallen aan Gossip Girl

Vrienden voor het leven

Ook vertelt hij dat de oude cast nog altijd goede vrienden met elkaar is. Zo heeft hij een goede band met Blake Lively (Serena van der Woodsen) en haar man Ryan Reynolds, maar bezoekt hij ook regelmatig zijn buddy Ed Westwick (Chuck Bass) in Londen.

"We zijn vrienden voor het leven en proberen, ondanks dat we allemaal met andere dingen bezig zijn, zo veel mogelijk contact met elkaar te houden" Hopelijk weet Nate ook gelijk de andere castleden te overtuigen om een appearance te maken in de reboot. Fingers crossed!

Bron: RTL Beeld: Gossip Girl, YouTube