Fabrizio onthult: 'RTL heeft mij in een boksring gegooid met handboeien om'

Pff, heftig!
Fabrizio onthult: 'RTL heeft mij in een boksring gegooid met handboeien om'

Het gaat niet goed met Temptation Island's Fabrizio. Hij geeft toe op het randje te zitten van een burn-out en een depressie, mede door zijn strenge contract bij RTL.

Boksring

Dit onthult de Temptation-deelnemer aan Dag Allemaal. Roddelkoningin Michella Kox liet onlangs niks over van Fabrizio, nadat ze onthulde dat de kandidaat een tweejarig zoontje heeft én 'het ene na het andere meisje zou gebruiken'. Dit is hem niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik zit er compleet doorheen”, vertelt Fabrizio.

Lees ook: Oh-oh: Fabrizio nu al met een ander gespot

Geen gehoor

“Ik kan niks doen. Ze hebben me in een boksring gegooid met handboeien om, compleet machteloos”, zegt hij over het contract van RTL. Alle Temptation Island-kandidaten mogen namelijk niets uiten over het programma, anders volgen er sancties. “Dit gaat nog eindigen met een burn-out, of een zware depressie zelfs. Ik smeek RTL om voor mij een uitzondering te maken, zodat ik m’n hart eens kan luchten. Maar ik krijg geen gehoor.” Pfff, heftig!

Zoon

But, wait what? Heeft Fabrizio een zoon? Hier wil hij verder niks over kwijt. “Ik wil dat ventje uit de aandacht houden. En zijn mama denkt er ook zo over. Laat ik het hierbij houden: dat ik een onverantwoorde vader zou zijn, is regelrechte onzin. Ik ben een mens, ik heb fouten gemaakt, maar ik ga de gevolgen daarvan niet uit de weg.”

Bron: Dag Allemaal, Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3762aa32585', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });