Win het boek No Filter van Jamie Li t.w.v. €20

Doe mee en maak kans!
Win het boek No Filter van Jamie Li t.w.v. €20

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 10x kans op het boek No Filter van Jamie Li t.w.v. €20.

No Filter

Het wachten is beloond! Na Jamie Li's eerste boek, Sexy, but tired, kun je nu ook genieten van haar tweede boek No filter. In No filter maakt de beauty- en moderedacteur slash vlogger vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt. Geen boek voor iedereen, wel een boek dat iedereen zal bijblijven.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(lKo0pZ4dTV)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300d3b59415', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });