Temptations Rodanya en Demi onthullen hoe het er écht aan toeging in het resort

Is alles in scène gezet?
Temptations Rodanya en Demi onthullen hoe het er écht aan toeging in het resort

Temptation Island's Rodanya en Demi doen een boekje open over het programma. En dat de show behoorlijk fake is, blijkt uit de verhalen van de oud-kandidaten.

Productie

In een Q&A onthullen de twee letterlijk alle juice over de opnames. Zo ook hoe het eraan toeging in het resort. De dames vertellen dat er door de productie veel gestuurd werd. Er werd voor hun bepaald met wie ze op (dream)date moesten, wanneer ze moesten feesten en wanneer ze mochten ontbijten. Ook onthullen ze dat de productie dacht dat Milou de meeste kans had om vreemd te gaan, aangezien zij als enige een mega kamer (met jacuzzi) had gekregen.

Lees ook: Zo ontdekte Temptations Rodanya haar zwangerschap

Juicy

Verder claimen de twee dat het écht niet alleen aan hun lag dat er geen verleiding was. De twee vertellen dat er onder de mannelijke verleiders veel spanning heerste, waardoor ze ook niet stonden te springen om te feesten. Fun fact: elke Temptation-aflevering wordt een scène in bed opgenomen (wanneer de kandidaten wakker worden). Dit blijkt ook volledig in scène te zijn gezet. Volgens de dames mochten ze pas ontbijt halen nadat de 'wakker worden'-scène geschoten was.

Bron & Beeld: Youtube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72b49de9cd8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });