slogan

Zo ontdekte Temptations Rodanya haar zwangerschap

De zwangerschap van Temptations Rodanya is een hot topic. De realityster doet bijvoorbeeld al een lange tijd geheimzinnig rondom haar baby daddy. En dat is niet zo heel gek als je je bedenkt dat hij al snel duidelijk maakte niks met de baby te maken willen hebben. Iets wat de beginperiode extra moeilijk maakte.

Misselijk

In een interview met Grazia vertelt de brunette dat haar zwangerschap een onverwachts cadeautje was. Doordat haar zwangerschap samen viel met een roerige periode in haar leven, waarin Rodanya na Temptation Island haar relatie verbrak met haar toenmalige vriend Morgan én ervan beschuldigd werd vreemd te zijn gegaan met verleider Danicio, had ze veel stress en voelde ze zich vaak niet lekker.

"Ik voelde me hartstikke beroerd destijds, maar ik dacht dat alle stress me zo misselijk maakte. Een vriendin zei: ‘Doe voor de zekerheid toch maar een test.’ En ja hoor, zwanger!"

Lees ook: Temptations Rodanya onthult eindelijk wie vader baby is

Twijfels

Hoewel de baby nu hartstikke gewenst is, had de 20-jarige toch even haar twijfels. "Mijn eerste reactie was: ‘O nee, alsjeblieft niet.’ Even heb ik overwogen om het weg te laten halen, maar dat voelde niet goed. Ik heb een aantal dingen voor mezelf op een rijtje gezet. Wat wil ik? Kan ik het? Ben ik er klaar voor? Heb ik een stabiele basis te bieden? Het antwoord op al mijn vragen was ‘ja’. Ik ben afgestudeerd, werk fulltime, ben financieel onafhankelijk en heb een eigen huis."

Rodanya is inmiddels helemaal aan het idee gewend en ondanks dat ze het straks in haar eentje moet doen, is ze ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen. "Ik ben nog jong, maar leeftijd is maar een getal.Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat dit me gegund is. Dit kindje brengt me zo veel vreugde na een kutperiode. Dus ik ga er voor de volle honderd procent voor. Ik ben blij en supertrots.”

Tekst: Claudia Witteveen Beeld: Temptation Island

 


,