Gigi en Bella Hadid 'getraumatiseerd' na beroving

Heftig...
Gigi en Bella Hadid 'getraumatiseerd' na beroving

Gigi en Bella Hadid hebben op vakantie op het Griekse eiland Mykonos de schrik van hun leven gehad. Uit de villa waarin de twee zusjes verbleven om de verjaardag van zus Alana te vieren, namen dieven allerlei persoonlijke spullen mee.

Overhoop

Nadat Gigi (24) en Bella (22) 's avonds terugkwamen, ontdekten ze dat de vakantievilla volledig overhoop was gehaald. De grond lag bezaaid met spullen en waardevolle juwelen, kleding, tassen en zonnebrillen bleken te zijn gestolen.

Zie ook: Gigi Hadid gespot in betaalbare jas van Mango

Getraumatiseerd

"Ze waren op pad met hun bodyguards", vertelt vader Mohamed Hadid aan TMZ. "Toen ze weg waren, is het gebeurd. Gelukkig is er niemand gewond geraakt." Volgens hem zijn ze wel "getraumatiseerd" door de inbraak. Ze hebben hun vakantie daarom direct gestaakt en zijn terug naar huis gevlogen.

Lees ook: Bella Hadid reageert op geruchten rondom plastische chirurgie

Personeel

De meiden zouden direct de politie hebben gebeld, maar die zag de zaak niet als prioriteit. De inbraak is het werk van personeel van de luxe villa, vermoeden Gigi en Bella, omdat verder niemand toegang had.

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971fe863f49', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });