Winning Wednesday: 3x de Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging-lijn t.w.v. €56,96

Doe mee en maak kans!
Winning Wednesday: 3x de Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging-lijn t.w.v. €56,96

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je drie keer kans op de Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging-lijn t.w.v. €56,96.

Natural beauty

Weleda, wie kent het niet? De producent staat bekend om haar fijne natuurcosmetica en heeft een aanbod waar je u tegen zegt; voor ieder huidtype zijn er producten te verkrijgen. En de collectie wordt alleen nog maar groter, want deze week is er een 100% natuurlijke en biologische verzorgingslijn speciaal voor de onzuivere huid gelanceerd.

Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging bestaat uit vier producten: Zuiverende Reinigingsgel, Zuiverende Gezichtscrème Light, SOS Anti-Puistjes Gel en Concealer. De lijn vermindert puistjes en mee-eters dankzij de milde formule op basis van natuurlijke ingrediënten met een antibacteriële en zuiverende werking. Mocht je denken dat de lijn alleen voor tieners is, dan heb je het mis. "Steeds meer mensen hebben te maken met oneffenheden, puistjes en mee-eters. Deze komen niet alleen tijdens de pubertijd voor, maar ook op latere leeftijd, bijvoorbeeld als gevolg van hormonale veranderingen, stress, vervuiling en het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten of make-up", vertelt Kim Goppel, productspecialist bij Weleda.

Waarom gebruiken? "De combinatie van ingrediënten bestrijdt de bacteriën die een onzuivere huid veroorzaken en zuiveren, kalmeren en verzachten de huid, met als gevolg een stralende en gezonde huid. En dit op een heel milde manier zonder uit te drogen, want een onzuivere huid heeft het al moeilijk genoeg", aldus Kim.

Win, win, win!

Klinkt de Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging als muziek in je oren? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet straalt jouw huid binnenkort als nooit tevoren!

@MailAndWin(vNtcDkXbfN)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 21 augustus 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0ae20cd81', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });