Roxeanne Hazes: 'Ik was doodongelukkig'

Nu is ze gelukkiger dan ooit
Roxeanne Hazes: 'Ik was doodongelukkig'

Met haar nieuwe single Mama was een Klootzak rekent Roxeanne Hazes af met haar wilde leven voordat ze moeder werd. Nu voelt ze zich beter en gelukkiger dan ooit.

Huilen

Het mag gezegd worden: het geluk spat van Roxeanne af. Dat vindt ze zelf ook. "Ik heb nu geen ongelukkige periodes meer. Dat had ik nog wel na mijn bevalling, toen de hormonen in de weg zaten en ik weleens kon denken: waar ben ik aan begonnen? Fender huilde in het begin veel, hij had erg last van buikkrampjes. Als ik dan ’s nachts borstvoeding zat te geven, zat ik soms te huilen van ongeluk en slaaptekort."

Zie ook: Roxeanne Hazes showt resultaat enorm gewichtsverlies

Nieuwe lijf

Wat ook opvalt, is haar nieuwe lijf. De zangeres is zo'n dertig kilo afgevallen en voelt zich beter dan ooit. Het omslagpunt was toen ze haar bed niet meer uit wilde komen. "Ik was doodongelukkig. Dat was vooral een mindset, omdat alles aan me zo zwaar voelde en ik nul energie had. Toen ik bloed liet prikken, bleek dat mijn vitamine D extreem laag was en mijn cholesterol veel te hoog. Ik had weinig geduld en mijn lontje werd steeds korter. Toen bedacht ik dat ik, als ik een moeder wilde zijn die achter haar kind aanrent, iets moest gaan doen", vertelt ze.

Zie ook: Roxeanne Hazes showt pikante 'Pride'-look

Body positivity

Maar de beslissing om af te gaan vallen vond ze wel lastig. "Omdat ik altijd voor body positivity en ‘omarm je curves’ ben. Wees vooral wie je wil zijn en laat de maatschappij vooral niet oordelen als jij je goed voelt met een maatje meer. Ik deed het ook niet om slank te worden, maar echt voor mijn gezondheid."

Het resultaat mag er zijn! Maar wat vindt hubby Erik ervan? "Die vindt het vooral fijn dat ik me happy voel. Hij zegt soms: ‘Dit is weer de Rox die ik heb leren kennen.’ Die was er een tijd lang niet."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die morgen in de winkel ligt!

Interview: Tanja Spaander, Fotografie: Daniel Ashes

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0f5fba04a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });