Miley Cyrus reageert op vreemdgaan-geruchten

Miley schrijft een emotionele post.
Miley Cyrus reageert op vreemdgaan-geruchten

Miley Cyrus is de laatste tijd hot topic. Nadat ze afgelopen december in het huwelijksbootje met Liam Hemsworth trad, maakte het celebritykoppel onlangs bekend alsnog uit elkaar te gaan.

Scheiding

Al snel kwam de geruchtenmolen flink op gang en werd er met het vingertje naar Miley gewezen. Omdat de Australische acteur de scheiding aan had gevraagd en Miley zoenend werd gespot met Kaitlynn Carter (de ex van Brody Jenner), werd er al snel gesuggereerd dat Miley de boosdoener was en de reden van de breuk zou zijn.

En dat is de zangeres niet in de koude kleren gaan zitten. Op social media reageert Miley op de geruchten dat zij vreemd zou zijn gegaan.

Leugens

"Ik kan accepteren dat het leven dat ik heb gekozen betekent dat ik een volledig publiek en transparant leven leid. Wat ik niet kan accepteren is dat mensen zeggen dat ik lieg om een misdaad te verhullen die ik niet heb gepleegd. Ik heb niets te verbergen", begint ze.

Lees ook: Liam Hemsworth reageert op breuk met Miley Cyrus

Niet vreemdgegaan

De zangeres beseft dat haar reputatie van de jaren voorafgaand aan haar huwelijk, waarin ze geregeld schaars gekleed, twerkend en jointjes rokend in het openbaar verscheen, wellicht het tegenovergestelde kunnen doen vermoeden.

"Ik kan heel veel dingen toegeven, maar ik weiger toe te geven dat mijn huwelijk is gestrand door vreemdgaan. Liam en ik zijn bijna een decennium samen geweest. Ik heb het eerder gezegd en het blijft ook zo, ik houd van Liam en dat zal ik altijd blijven doen."

Bron: BuzzE, Nu.nl Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc799a7de7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });