doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Vrouw (25) is verslaafd aan botox: 'Het voelt zo lekker strak'

'Die kont komt er zeker'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Vrouw (25) is verslaafd aan botox: 'Het voelt zo lekker strak'

De 25-jarige vlogger Boyi van den Hoek (bff van Kelly Loef, ex van Lars Veldwijk) is naar eigen zeggen 'verslaafd aan botox'. In Vrouw vertelt de blondine openhartig over haar ingrepen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Onder het mes

Ze vertelt dat ze op 19-jarige leeftijd voor het eerst onder het mes ging voor een borstvergroting. "Ik vond het resultaat een beetje tegenvallen en dacht eigenlijk alleen maar: die hadden wel wat groter gekund. Het ging nog mis ook. Eén borst ging ontsteken, de protheses moesten eruit. Het heeft me 10.000 euro gekost, maar ik heb geen moment spijt gehad van mijn grote D-cup."

Lees ook: Fajah Lourens over 'nep billen'

Botox

"Sinds twee jaar gebruik ik botox in mijn frons, eigenlijk tegen migraine.", vervolgt ze. "Al ben ik ook wel verslaafd aan dat gevoel dat ik mijn frons niet kan bewegen, dat voelt zo lekker strak. Zodra ik weer een beetje kan fronsen, maak ik weer een nieuwe afspraak."

Lees ook: De 'invisible boob job' is nu helemaal een ding

Bilvergroting

Tot slot is de blondine goudeerlijk: "Ik zou mijn billen heel graag willen laten vergroten, zo mooi vind ik dat. Toevallig vroeg ik er vorige week nog informatie over aan. Ik train drie keer per week, maar de billen zoals ík die wil… daar valt niet tegenop te squatten (...) Misschien dat ik eerst nog kinderen wil krijgen, maar daarna komt die kont er zeker.”

Bron: Vrouw, Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');