slogan

De 'invisible boob job' is nu helemaal een ding

Een van de grootste nadelen aan een borstvergroting: de littekens die je eraan overhoudt en waar je nooit meer vanaf komt. Ook al zijn ze vaak klein en bijna verstopt, ze zitten er al-tijd. Tot nu! Volgens plastisch chirurgen uit Engeland is de 'invisible boob job' nu helemaal een ding. 

Onzichtbaar

Deze borstvergroting wordt anders uitgevoerd dan normaal. Er wordt een Keller Funnel gebruikt, waarbij de implantaten met een soort spuitzak in de borsten worden aangebracht. Er wordt hierbij een klein gaatje gemaakt in de borst. Hier worden de implantaten naar binnen gebracht. Dit zou er volgens chirurgen voor zorgen dat het litteken er wel is, maar praktisch onzichtbaar is. 

Een litteken is een litteken

Toch is niet elke chirurg het hiermee eens. Plastisch chirurg Joseph L. Grzeskiewicz vindt dat een litteken een litteken is, ook al zie je 'em niet. Een 'invisible boob job' bestaat volgens hem dus helemaal niet. "Het is en blijft een operatie, en bij een operatie creëer je hoe dan ook een litteken." Toch snappen we wel wat ermee wordt bedoeld. Als je de before & after foto's ziet, zijn er inderdaad geen littekens te bekennen. 

Lees ook: Door deze slechte gewoonte kunnen je tepels eraf vallen

Bron: New Beauty, Beeld: iStock


,