Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman over tweede kindje

Gezinsuitbreiding voor Katja & Co.

Katja Schuurman over tweede kindje

Katja Schuurman wil graag zwanger worden en daarom is de actrice gestopt met de medicatie tegen haar bipolaire stoornis. Dit vertelt de actrice in de rubriek bedgeheimen van het Vlaamse programma Gert Late Night.

Kinderwens

"Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen", onthult Katja, die in juni haar jawoord gaf aan chef-kok Freek van Noortwijk.

En ze heeft nogal haast, blijkt uit haar antwoord op de vraag wanneer ze in verwachting wil raken. "Zo snel mogelijk. Ik ben 44. Ik kan niet zo heel erg lang meer wachten", zegt Katja. Ze hoopt binnen een jaar haar kinderwens te kunnen vervullen. "Als dat zo zou zijn, zou dat te gek zijn."

Lees ook: Katja Schuurman deelt foto's van huwelijk

Bipolariteit

Katja heeft een lichte vorm van bipolariteit, vertelt ze. "Van woede-uitbarstingen tot heel, heel, heel verdrietig zijn. Dat schiet gewoon heel erg heen en weer. Ik sta 's ochtends op en ik voel me on top of the world. En er zijn dagen dat ik opsta en voel ik me heel klein, alsof ik vergeet wie ik gisteren was."

Katja Schuurman trouwde in juni met de veertien jaar jongere Freek. Ze leerde hem kennen na de breuk met Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was. Zij hebben samen een dochter, genaamd: Sammie.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR