Wait, what: Blake Lively heeft geboorte derde kindje al die tijd stilgehouden

Ehhh...

Volgens US Weekly is het derde kindje van Blake Lively en Ryan Reynolds geboren. Enne, het kindje blijkt al een tijdje op de wereld te zijn.

Babybuikje

Het bekende koppel dat in 2012 is getrouwd, heeft al twee dochters: James van vier jaar oud en Inez die afgelopen maandag drie jaar oud is geworden.

De zwangerschap van de derde werd voor het eerst openbaar gemaakt tijdens de première van de film Pokémon: Detective Pikachu. Blake droeg een Pikachu-gele jurk waarin haar babybuikje goed te zien was.

Lees ook: Zien: Ryan Reynolds deelt gênante foto's van Blake Lively

Openbaar

Volgens US Weekly is Blake ergens in de afgelopen twee maanden bevallen van haar derde kindje. Het paar heeft het nog niet openbaar gemaakt. Daardoor blijft de naam en geslacht van de kleine spruit voor nu nog een raadsel.

Volgens een kennis van het stel zijn ze erg gelukkig en gaat alles goed met het kindje. Ook vermeldde hij dat de er een grote kans is dat er op den duur nog een baby aankomt. Aangezien zowel Ryan als Blake uit grote gezinnen komen. Blake komt uit een gezin van vijf en Ryan is de jongste van vier jongens.

Laatste nieuws