NikkieTutorials is woedend

Oei...

Lees ook

NikkieTutorials is pissed off! De beautyexpert ging drie jaar geleden een samenwerking aan met een bekend make-upmerk, maar het merk hield zich volgens de beautygoeroe niet aan hun afspraak en liet Nikkie met een lading negatieve recensies achter.

Opgelicht

Drie jaar geleden ging Nikkie een samenwerking met het beautymerk aan. Vol enthousiasme ondertekende de beautyvlogger het contract, waarna ze er speciaal een video over maakte op haar YouTube-kanaal.

De oogschaduwpaletten die Nikkie ontving leken perfect, maar dat gold naar eigen zeggen niet voor de oogschaduwpaletten die haar fans ontvingen.

Lees ook: Nikkie de Jager is klaar voor haar grote dag

Slechte kwaliteit

Fans bestelden het oogschaduw palette, maar kregen niet dezelfde als hun idool Nikkie, wat leidde tot grote frustraties bij de Youtube-ster. "Toen ik mijn contract met het beautymerk tekende, was ik naïef en wist ik niet beter. Wat ik nooit zal vergeven is dat zij de kwaliteit van de make-up paletten achter mijn rug om hebben veranderd", schrijft Nikkie op Twitter. "Ik zag al die negatieve recensies, terwijl de paletten die ik had geweldig waren".

Nikkie heeft zeker wel geleerd van dit incident, en waarschuwt andere influencers. "Neem een advocaat en triple check alles!".

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook