Hilarisch: zo bereidde Chantal Janzen zich voor op het Gouden Televizier-Ring Gala

Ha!
Hilarisch: zo bereidde Chantal Janzen zich voor op het Gouden Televizier-Ring Gala

Gisteravond was het Gouden Televizier-Ring Gala en dat betekent dat Nederlandse sterren hun mooiste jurk aantrekken en opgedoft op de rode loper verschijnen. Maar met dit regenachtige weer, was dat voor sommigen een hele opgave. Kijk maar naar Chantal Janzen.

Regen

De presentatrice mocht 's avonds de prijs voor beste presentatrice in ontvangst nemen, en verscheen in een prachtige glitterjurk op de rode loper. De weg naar die rode loper ging echter niet zonder slag of stoot voor Chantal: ze moest namelijk eerst nog een flinke, typisch Nederlandse regenbui doorstaan.

Lees ook: Dit zijn de winnaars van het Televizier-Ring Gala 2019

Styling

Chantal zat gistermiddag al op tijd in de styling om haar haardos te laten doen. Haar lokken werden alvast mooi gestyled, maar waar ze niet aan had gedacht, was dat ze met die coupe nog naar huis moest fietsen. Oh no!

Gelukkig had haar redder in nood, glam-koning Leco van Zadelhoff, een goed idee bedacht: trek gewoon een plastic zak over je hoofd en you're good to go. En ja hoor, met een plastic zak over haar papillotten heen, ging de presentatrice op de fiets naar huis. In haar Instagram Stories laat ze ons zien hoe. Kijk mee.

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fb6c347b3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });