Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Máxima gesprek van de dag door opvallende outfits

Wauw!

Máxima gesprek van de dag door opvallende outfits

Máxima heeft zich door de jaren heen ontpopt als een waar stijlicoon. De koningin blijft verbazen met haar looks en is altijd tot in de puntjes gestyled. Ook voor het staatsbezoek naar India heeft Máxima letterlijk weer alles uit de kast getrokken en zijn alle ogen vanzelfsprekend weer op onze koningin gericht.

Aankomst

Het koningspaar werd op hun eerste dag door dansers ontvangen op het vliegveld van New Delhi. Máxima was gehuld in een donkerrood pak, wat ze overigens al eerder droeg, van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen. Daarbij droeg ze een bijpassende suède clutch en rode schoenen.

Lees ook: Onthuld: zó waait koningin Máxima's hoed nooit af

De eerste dag

Op de eerste dag werden Willem-Alexander en Máxima verwacht in het presidentieel paleis Rashtrapati Bhavan. Voor deze dag heeft Máxima gekozen voor een prachtige jurk van het Belgische modehuis Natan. De jurk heeft een midi-lengte en is een combinatie van blauw kant en mesh.

Voor de gelegenheid droeg ze haar haren in een hoge knot met bijpassend haaraccessoire. De look werd afgemaakt met een blauwe broche en zilveren juwelen. Daarnaast droeg Máxima gouden pumps en in de hand een bijpassende gouden clutch. Opnieuw douze points van ons!

De avond

Tijdens het staatsbanket maandagavond droeg onze koningin een lichtroze sari, vermaakt door de wereldberoemde modeontwerper Jan Taminiau. Leuk feitje: de koningin kocht deze sari ooit zelf, maar liet hem vermaken tot dit asymmetrische exemplaar. De look wordt afgemaakt met een roze clutch en oogverblindende juwelen. In één woord: wauw!

Dat belooft nog veel goeds voor de komende dagen. Good job, (fashion) queen!

Beeld: BRS | Bron: Instagram