Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Victoria legt uit wat tattoo betekent

Verrassend!

Love Islands Victoria legt uit wat tattoo betekent

De 20-jarige Victoria Vermeer is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van Love Island. Gisteren was ze te gast bij het YouTube-kanaal Concentrate en daar leerden we haar wat beter kennen. Zo zijn we onder andere te weten gekomen wat de betekenis is achter de tattoo op haar arm.

Tattoo

In de serie Juicy Details vertellen de Love Island-kandidaten het verhaal achter hun foto's op Instagram. Zo komt ook de foto met de meeste likes aan bod. De desbetreffende foto is in Miami gemaakt en opvallend eraan is de tattoo op haar arm. "De tatoeage op mijn arm is een resemblance van Harry Potter. Daar ben ik namelijk best wel fan van. Het staat voor nine and three quarters, dus 934 in romeinse cijfers. Ik vond het wel origineel zodat niet iedereen direct kon zien dat het van Harry Potter is."

Lees ook: Onthuld: waarom je de Love Islanders nooit ziet avondeten

Reacties

Daarnaast vertelt ze over de tijd dat ze in Miami woonde, leest ze comments van Gio en legt ze uit hoe haar vriendschap met Fabiola precies is ontstaan. Daarnaast deelt ze wat haatreacties met haar doen. Niet zoveel zegt ze, want de positieve reactie overheersen. Gelukkig maar!

Bron: YouTube | Beeld: Love Island