doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Real life: 'Ik kon me niet herinneren hoe het voelde om zo verliefd te zijn'

Het was een bewogen jaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fc984e82957 img{#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fc984e82957 img{#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fc984e82957 img{#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fc984e82957 img{#fig-60fc984e82957 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Real life: 'Ik kon me niet herinneren hoe het voelde om zo verliefd te zijn'

Haar artiesten stonden vorige week op ADE in Amsterdam. José Woldring (32) van The Media Nanny over haar bewogen jaar: ze scheidde én werd verliefd op ex-wielrenner Thomas Dekker.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Artiesten

"Toen ik net begon, deed ik alles zelf: elk persmoment, elk optreden, ik was erbij. Inmiddels heb ik leren delegeren. Ik heb een geweldig team aan wie ik veel kan overlaten, maar de grotere artiesten begeleid ik nog altijd zelf. Mijn werk stopt ook niet na een optreden, het komt voor dat ik middenin de nacht gebeld word om relatieproblemen te bespreken. Destijds had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu meer dan dertig artiesten zou vertegenwoordigen, van Martin Garrix en David Guetta tot J Balvin en Gianluca Vacchi. En dat ik de wereld over zou reizen en zou samenwerken met allerlei grote festivals en merken. Door mijn werk ontmoet ik veel bekende mensen, maar starstruck ben ik nooit. Natuurlijk besef ik wel dat ik bijzondere dingen meemaak. De keer dat ik na afloop van de MTV Awards samen met David Guetta naar een afterparty ging bij Rita Ora thuis, zal ik niet snel vergeten. Alle artiesten die die avond hadden opgetreden liepen daar rond, maar ik vond het vooral leuk dat iedereen er ongestoord een feestje kon vieren.”

Break-up

“Mijn agenda plan ik altijd strak in, maar uiteindelijk loopt het toch altijd anders. De zomers zijn het drukste, met als afsluiter het Amsterdam Dance Event (ADE, red.), dat is uitgegroeid tot hét episch centrum van de dancescene. Vorig jaar nam ik mijn zoontje Finn, hij is zeven, mee naar het optreden van Martin Garrix in de RAI. Hij vond het geweldig. Na ADE ga ik een weekje met hem op vakantie naar Dubai. Mijn regel is dat ik maximaal zes dagen aan een stuk voor werk van huis ben. Ik heb een fantastisch huis in een dorpje op het Groningse platteland, Finn gaat daar naar school, ik heb er mijn paarden en de hond. Die rustige basis heb ik echt nodig om de hectiek van dit werk vol te houden. Het is niet altijd makkelijk om dit werk te combineren met het moederschap. Soms laat ik mijn tranen de vrije loop tijdens een vlucht naar huis. Ik voel me ook vaak schuldig dat ik zo veel weg ben, maar ik hoop toch dat Finn later trots op me is, omdat ik mijn dromen ben blijven najagen. Als ik weg ben, zorgt mijn moeder of zijn vader Felix (zanger van de band Moke, red.) voor Finn. Begin dit jaar zijn Felix en ik uit elkaar gegaan na een relatie van tien jaar. Onze break-up was een van de moeilijkste periodes in mijn leven en nog steeds is het niet altijd makkelijk. Ik was 23 toen ik zwanger werd van Finn en met mijn bedrijf begon, in die periode is er veel veranderd. De laatste jaren heb ik enorm aan mezelf gewerkt, door te praten met mensen en door te lezen. Ik heb de afgelopen tijd veel gehad aan het boek The Four Agreements, dat ik wel zeven keer heb gelezen. De inzichten uit het boek hebben me veranderd, ik ben minder snel gestrest en probeer de dingen wat meer los te laten. Ik ben rustiger geworden, ik hoef niet meer overal bij te zijn van mezelf en probeer dingen niet meer persoonlijk te nemen. Ik ontdekte vooral dat je je geluk niet uit je werk haalt, maar uit de liefde. Liefde is het allerbelangrijkste.”

Geen doorsnee leven

“Dit jaar leerde ik ook Thomas (voormalig profwielrenner Thomas Dekker, red.) kennen tijdens een etentje met onze gezamenlijke vriendengroep. Ik was op dat moment helemaal niet bezig met iemand ontmoeten, maar het gebeurde en het was heel onverwacht en bijzonder. Ik kon me niet meer herinneren hoe het voelde om zo verliefd te zijn. Ik ben meteen heel eerlijk tegen Thomas geweest: ik lig in scheiding, ik heb een zoon en hij is het belangrijkste in mijn leven. Ik woon in Groningen en ben niet van plan daar weg te gaan. Er zijn geen regels voor hoe een nieuwe relatie moet verlopen, denk ik. Toen we afgelopen zomer samen op vakantie gingen naar Italië hebben we onze relatie bekend gemaakt via Instagram. We waren al samen gespot, steeds meer mensen wisten er al van, dus leek het ons een beter idee het zelf naar buiten te brengen dan dat de pers ermee aan de haal zou gaan. De reacties waren heel lief en leuk. Thomas en ik leiden allebei geen doorsnee leven, we kunnen eigenlijk alles met elkaar delen en overal over praten. Het is heel fijn om zo’n onvoorwaardelijke liefde voor elkaar te voelen. Dat en een gelukkig kind – meer heb ik eigenlijk niet nodig.”

Tekst: Sara Luijters | Beeld: Paul Belaart

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');