Expeditie Robinsons Eva kreeg op haar kop van Nicolette Kluijver

Oeps!
Expeditie Robinsons Eva kreeg op haar kop van Nicolette Kluijver

Afgelopen zondag stond de expeditieleden weer een loodzware proef te wachten tijdens Expeditie Robinson. De kandidaten streden voor een plekje in de samensmelting, maar helaas waren er slechts vijf plekken te vergeven. De overige kandidaten stonden vervolgens voor een moordende keuze. Al was dat niet aan alle kandidaten te merken.

Loodzware proef

De expeditieleden die geen plek aan tafel wisten te bemachtigen, stond na de kokosnotenproef nog een extra opdracht te wachten. Dit keer geen loodzware proef qua uithoudingsvermogen, maar een proef waarbij het lot van de expeditieleden in andermans handen ligt.

Akwasi, Kalvijn, Mariana, Eva én Shary-An hadden ieder drie bordjes, die door de andere kandidaten met een katapult kapot geschoten konden worden. Al snel werd duidelijk dat het tussen Kalvijn en Mariana ging. Al duurde het een behoorlijke tijd voordat het eerste bordje kapot werd geschoten.

Lees ook: Expeditie Robinson-kandidaten krijgen doodsbedreigingen

Slappe lach

Naast Mariana gingen ook Eva en Shary-An op Kalvijn. En hoewel het steentje regelmatig het bordje raakte, was het iedere keer net te zacht waardoor-ie niet brak.

Na poging nummer zoveel kreeg Eva last van de slappe lach, zo vertelt ze in de nieuwste video van 3FM. "Het duurde zolang, dat ik gewoon de slappe lach kreeg. Dus toen kreeg ik op mijn flikker. Nicolette is normaal heel lief, maar toen zei ze echt: 'ja, lach er maar om'. En toen dacht ik echt: oh nee, nee!'."

Uiteindelijk waren het de bordjes van Mariana die kapot werden geschoten, waardoor zij haar plek aan de samensmelting aan haar neus voorbij zag gaan. Maar helemaal opgelucht ademhalen kunnen haar vijanden nog niet. Mariana keert namelijk naar Duivelseiland, waar zij herenigd zal worden met Kim. Maar of dat een gezellig weerzien wordt...

Beeld: YouTube, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e2101a3a7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });