Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

H&M lanceert nieuwe designercollectie

Wauw!

H&M lanceert nieuwe designercollectie

Dit najaar is het echter ein-de-lijk zo ver: de allereerste designersamenwerking voor H&M HOME wordt op 14 november gelanceerd.

Designer

H&M heeft ten minste één keer per jaar een toffe collectie in samenwerking met een designer voor ons in de aanbieding. Het zorgt vaak voor enorme rijen in de winkel (en online) en de kleding en accessoires is vaak binnen no time uitverkocht. Volgende maand is het aan H&M HOME om diezelfde records te verbreken.

Lees ook: HEMA slaat handen ineen met deze designers

De collectie

De designercollectie, ontworpen door Jonathan Adler, bestaat uit verschillende opvallende en gewaagde items. Vazen, dienbladen, sculpturen, decoratieve accessoires, maar ook mokken, kaarsen kussens en plaids zijn in de collectie te vinden.

Jonathan Adler vertelt over zijn samenwerking met het merk. "Werken met H&M HOME is voor mij een droom die is uitgekomen. Bij ons merk geloven we dat kleuren nooit bij elkaar kunnen vloeken, minimalisme een gemiste kans is en boven alles houden wij bij elk ontwerp in gedachte: 'als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet", aldus de designer. Dat belooft wat!

Beeld: H&M