Kijkers zijn boos na aflevering Expeditie Robinson

Arghh...
Kijkers zijn boos na aflevering Expeditie Robinson

Het lijkt dit jaar erger dan ooit: de onderlinge bondjes die één voor één de sterkste spelers uit Expeditie Robinson knikkeren. Kijkers zijn er klaar mee.

Survival of the smartest?

Eerst Akwasi (die daarna een comeback maakte), daarna Kalvijn en nu ook Thomas Berge, allemaal moesten ze tijdens een eilandraad de expeditie verlaten omdat ze te sterk waren. En het lijkt erop dat dat nog wel even zo doorgaat, want de overgebleven dames in het basiskamp hebben een bondje gevormd met als doel 'de sterkste spelers eruit te stemmen'.

Lees ook: Expeditie Robinsons Mariana valt in de smaak bij kijkers

Frustratie

Kijkers vinden de onderlinge bondjes maar vervelend en uiten hun ongenoegen op Twitter. "Vroeger werd je in Expeditie Robinson weggestemd als je een slechte overlever was. Nu ga je er juist uit als je een Robinson bent. Jammer dat het programmaformat dit in stand houdt en niet voor een andere opzet kiest", schrijft een kijker.

Volgens een andere kijker wordt het programma maar saai. "De ene na de andere leuke kandidaat vliegt eruit door de flauwe constructie van dit spel. Sommige zien het 'echte eiland' niet eens en dan stemmen ze de overige leuke kandidaten eruit."

Shary-Ann

Vooral Shary-Ann, die in twee bondjes tegelijk zit, is het gesprek van de ochtend. "Shary-Ann speelt het echt nasty, damn girl!" reageert een kijker op haar tactische moves. Andere vinden juist dat ze het spel lekker spannend maakt. "Wat maakt iedereen zich toch druk om Shary Ann? Ze speelt het spel geniaal en niemand heeft het door want ze zijn te druk met hun bondjes."

Wat vind jij?

Anderen vinden dat tactisch spelen juist onderdeel van het spel is.

Bron & Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e294ee4dc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });