GTST-actrice Melissa Drost reageert op hevige kritiek

Awh!
GTST-actrice Melissa Drost reageert op hevige kritiek

Melissa Drost, die de rol van Sjors speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft, nadat ze de rol van Inge Schrama overnam, veel kritiek gekregen. De blondine vertelt in een interview met Flair over deze voor haar erg heftige tijd.

Kritiek

Veel GTST-fans moesten erg wennen aan de 'nieuwe Sjors' en gooiden ze daarom bakken met kritiek over Melissa heen. Deze kritiek heeft haar veel pijn gedaan, maar gelukkig was er één persoon in het bijzonder die haar hier doorheen kon slepen.

"Mijn vader had totale schijt aan wie dan ook. Dat heeft me geïnspireerd. In het begin vond ik het moeilijk, want het was vrij hatelijk." Ze gaat verder over wat er allemaal mis met haar was volgens de fans van het tv-programma. "Mijn stem was raar, ik was arrogant en ga zo maar door. Ook voelde ik me bezwaard, omdat Inge al 15 jaar de rol van Sjors speelde en ik haar plek ineens innam."

Lees ook: Om deze reden is Dilan Yurdakul uit GTST gestapt

Onzeker

Het is natuurlijk nooit prettig om kritiek te krijgen op iets wat je doet, maar de actrice werd echt heel onzeker van haar kunnen. "Ik begon te twijfelen of ik het wel goed deed en ging gekke dingen denken als: misschien bén ik in vergelijking met Inge ook een trol", vertelt ze.

"Gelukkig realiseer ik me nu dat het geen zin heeft om je daarmee bezig te houden. Er zijn altijd mensen die negatief kunnen zijn, daar moet mijn werkplezier niet onder lijden. Ik focus me liever op mezelf en de mensen om me heen."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7178ef7138c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });