Dit gesprek werd verborgen gehouden voor Expeditie Robinson-kijkers

O wauw...
Dit gesprek werd verborgen gehouden voor Expeditie Robinson-kijkers

De Fien-familie werd afgelopen zondag bruut uit elkaar getrokken, nadat Mariana samen met Tim een verrassend noodplan had bedacht. En dit zagen niet alleen Fien & Co. niet aankomen, maar ook voor de Expeditie Robinson-kijkers was dit een complete verrassing.

Plannetje

Waar de catwalk-coach in haar gedachte al bij haar familie was, bedacht ze op de valreep toch nog even een plannetje. Hierdoor was het niet Mariana die het eiland moest verlaten, maar Fien die haar backpack moest inpakken en naar Nederland keerde.

Lees ook: RTL reageert op 'valsspelen' tijdens Expeditie Robinson

Eén stem te weinig

En dat zag niemand aankomen. Mariana bleek namelijk nog een extra stem te hebben, en die had ze de hele tijd goed geheim weten te houden. Fien & Co. hadden dus één stem te weinig ingezet, waardoor de eilandraad toch nog ontzettend spannend werd. Helemaal omdat ook de kijkers thuis niks van het gesprek tussen Tim en Mariana hadden meegekregen.

RTL besloot daarom om na de aflevering toch nog het gesprek tussen de twee online te zetten. En eerlijk is eerlijk: het brute masterplan van Mariana heeft goed uitgepakt. Chapeau!

Beeld: Facebook, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33dd1cbad73', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });