Geblunder HNTM-deelnemer gaat viral

Awkward!

Lees ook

HNTMJay kon waarschijnlijk zichzelf wel voor zijn kop slaan na het terugkijken van de aflevering van gisteren. Het model versprak zich namelijk behoorlijk, en dat is bij de kijkers niet ongezien gebleven.

Geblunder

Met nog maar vijf modellen in de race komt de felbegeerde titel natuurlijk steeds dichterbij. Het lijkt erop dat de zenuwen bij sommige modellen de overhand hebben genomen, want Jay blunderde als model in spé recht voor de camera. Awkward!

Lees ook: Emoties lopen hoog op tijdens shoot in Holland's Next Top Model

Bibi Hadid

Voor hun laatste shoot in Georgië gaan de modellen op pad met Irakli Rusadze. Deze creative director heeft samengewerkt met grote namen zoals Doutzen Kroes en Bella Hadid.

Jay vertelt trots in de camera hoe hyped hij is om met deze creative director aan de slag te gaan. "Hij heeft echt met grote namen gewerkt, waaronder Bibi Hadid en Doutzen Kroes volgens mij", vertelt Jay.

Ai… Bibi Hadid, Jay? Bedoel je Bella Hadid of zusje Gigi Hadid? Gelukkig heeft deze verspreking hem niet zijn finaleplek gekost, want Jay is geheel terecht gewoon door naar de finale.

Bron & Beeld: Twitter, Holland's Next Top model

Laatste nieuws

Zie ook