Wait, whut: je gebruikt droogshampoo al je hele leven verkeerd

Met dit geweldige stappenplan haal je het optimale uit je droogshampoo.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wait, whut: je gebruikt droogshampoo al je hele leven verkeerd

Droogshampoo is een redder in nood op de haastige ochtenden of wanneer je even geen zin heb om te haar te wassen. Maar al die tijd heb je dit haarproduct verkeerd gebruikt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verbluffend

In de app TikTok laat Cora van @corascamera de magie van droogshampoo zien. Je kunt namelijk veel meer uit dit product halen dan je zou denken. In haar video legt ze de gemakkelijke stappen uit en het resultaat is inderdaad verbluffend!

Lees ook: Zo overleeft je haar het natte herfstweer

Stappenplan

"Neem je favoriete droogshampoo en spray het heel royaal tussen je haarwortels. Dan laat je het ongeveer vijf of tien minuten zitten," begint ze haar verhaal.

Nadat je de droogshampoo even hebt laten zitten, wrijf je het met je handen in over je hoofd en kam je je haar door zodat het product zich gelijkmatig verspreid. Daarna vervolgt Cora haar stappenplan met een dry conditioner om je haar helemaal "schoon" te maken.

Op deze manier haal je het meeste uit je droogshampoo en conditioner. Met dit easy stappenplan ben je in een kwartier ready om de deur uit te gaan. Bekijk de tutorial hieronder!

Bron: PopSugar | Beeld: TikTok, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');