Zien: zo zien de bonusdochters van Wendy van Dijk eruit

Wauw!
Zien: zo zien de bonusdochters van Wendy van Dijk eruit

Naast haar eigen kroost Sem en Lizzy, heeft Wendy van Dijk nog twee dochters, namelijk haar bonusdochters: Elena en Charlotte Galjaard.

Curaçao

Wendy vierde oud en nieuw dit jaar niet in haar eigen huis, maar verruilde het koude Nederland voor het zonnige Curaçao. En dat deed ze uiteraard niet alleen.

Zo luidde de presentatrice het nieuwe jaar samen met onder anderen haar man Erland, moeder Tiny en kinderen Sem en Lizzy in. Ook de dochters van Erland uit een eerder huwelijk pakten het vliegtuig naar de zonnige bestemming, waardoor Wendy en Erland al hun geluk bij zich hadden.

Lees ook: Wendy van Dijk laat weten hoe het met haar gaat na cocaïne-rel

Harmonie

Eerder liet Erland al weten erg blij te zijn met hoe close de kinderen met elkaar zijn.

"De manier waarop de kinderen met elkaar omgaan en de harmonie die wij thuis met hen ervaren, vind ik heel bijzonder. Ik denk dat het lang niet in alle samengestelde gezinnen zo goed gaat en daar moeten wij heel dankbaar voor zijn."

Benieuwd hoe de meiden eruitzien? Bekijk dan de foto hieronder!

Dit bericht bekijken op Instagram

HAPPY NEW YEAR!!!!! Wij nog 5 uur te gaan..! #curacao #🌴

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bcc852ef65', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });