Meghan Markle vlucht opnieuw naar Canada

Hmmm...
Meghan Markle vlucht opnieuw naar Canada

Meghan Markle en prins Harry maakten eerder deze week bekend een stapje terug te doen uit de koninklijke familie. De twee zijn van plan hun tijd te gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. En Meghan lijkt nú al naar laatstgenoemde te zijn vertrokken.

Canada

Meghan en Harry verbleven eind vorig jaar een aantal weken in Canada om de feestdagen door te brengen en keerden vorige week terug naar Engeland.

Baby Archie zou echter in Canada bij een nanny zijn gebleven. “Meghan liet hem daar achter bij een nanny, omdat ze wist dat ze snel zou terugkeren”, schrijven de Britse kranten.

Lees ook: Zo ziet Meghan Markle er met blond haar uit

Onderhandelen

Harry blijft voorlopig nog in Engeland. “Harry is nog steeds in Groot-Brittannië, om te onderhandelen met zijn familie. Meghan had echter geen zin om de gevolgen van hun ingrijpende beslissing van dichtbij mee te maken. Het is nog niet bekend wanneer - en of - ze zal terugkomen", klinkt het.

Royalty-experts vinden de snelle terugkeer van Meghan maar vreemd. “Na zes weken afwezigheid laat ze een spreekwoordelijke bom vallen op het land, om daarna na amper drie dagen weer te vertrekken. Dat is ongezien, en eigenlijk ook ongehoord.

Bron: HLN | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1e5039f6b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });