Derde seizoen van Netflix' You nu echt bevestigd

Yay!
Derde seizoen van Netflix' You nu echt bevestigd

De populaire Netflix-serie You krijgt inderdaad een derde seizoen. Hoofdrolspeler Penn Badgley versprak zich eerder al en de streamingdienst heeft het nieuws gisteren bevestigd.

Nieuw seizoen

De derde reeks van de thrillerserie moet in 2021 verschijnen. Penn keert terug in de huid van Joe en ook Victoria Pedretti, die Love Quinn speelt, heeft een rol in het nieuwe seizoen. Welke castleden nog meer terugkeren of worden toegevoegd wordt later bekendgemaakt.

Lees ook: Zo ziet You's Penn Badgley er nu in het echt uit

Details

Onlangs werd er al gespeculeerd over het derde seizoen en de volgende details kwamen toen naar buiten."Hij blijft in Californië, maar seizoen drie zal zich mijlenver van Los Angeles afspelen en aanvoelen als een nieuwe wereld. Er zijn veel gevaarlijke mensen in dat scenario", vertelde showrunner Sera Gamble.

Het tweede seizoen van You staat sinds tweede kerstdag vorig jaar op Netflix. De eerste twee reeksen werden gebaseerd op de boeken You en Hidden Bodies van Caroline Kepnes.

Bron: BuzzE | Beeld: You

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f979741ca090', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });