Zo ziet Love Quinn uit Netflix’ You er nu uit

Wauw!

Lees ook

In het tweede seizoen van You zien we hoe Joe stapelverliefd wordt op de bloedmooie Love Quinn, gespeeld door Victoria Pedretti. Hoewel Love in de serie met een bruine coupe door Los Angeles wandelt, doet Victoria dat in het echte leven met een heel ander kapsel.

Rol

Victoria kennen we natuurlijk allemaal van haar rol in The Haunting of Hill House, waarin ze de rol van Nell Crain vertolkte.

De actrice liet zich echter van een hele andere kant zien in de serie You, en verbaasde iedereen tegen het einde van het tweede seizoen toen ze veranderde van een rouwende weduwe naar een echte seriemoordenaar.

Lees ook: OMG: de eerste details van You's derde seizoen zijn onthuld

Nieuwe look

Ook in het echte leven weet Victoria de aandacht te trekken, want de actrice heeft haar bruine lokken verruild voor een blonde coupe. Victoria reist op dit moment door Amerika om verschillende magazines en nieuwswebsites te woord te staan, en werd toen voor het eerst met haar nieuwe look gespot.

Of haar blonde lokken speciaal voor een nieuwe rol zijn of dat het slechts een persoonlijke make-over is weten we niet, maar het staat haar in ieder geval super!

Bron & Beeld: Instagram, You

Laatste nieuws

Zie ook